Ons team

Aangename kennismaking

Jeroen en Hedwig Van de Vijver zijn broer en zus die samen voor u klaarstaan om u een persoonlijke service te bieden in het beheren en opvolgen van uw verzekeringsdossier.

Graag begeleiden en adviseren wij u in de gecompliceerde wereld van verzekeringen en beleggingen. In navolging van Gerard en Theo Van de Vijver streven wij ook naar een lange termijnrelatie met onze klanten en het creƫren van een hechte vertrouwensband.

Ons team

Wij verwelkomen u graag

Bij ons bent u geen nummer en nemen we uw zaken ter harte en dat weten onze klanten die zich al drie generaties lang laten begeleiden door Groep Van de Vijver.

Wij verwelkomen u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Verbonden

Betrokken

We streven met onze klanten naar een vertrouwensrelatie op lange termijn. Het directe en persoonlijke contact zorgt ervoor dat we u echt leren kennen en u zo beter kunnen adviseren in uw verzekeringsbehoeften.

Vertrouwen

Transparant

Wij zijn ervoor om u te helpen en duidelijkheid te scheppen in het grote aanbod aan verzekeringen. Gewoon goede raad op mensenmaat.

Vakbekwaam

Onafhankelijk

Door onze samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen wij de juiste oplossing met de beste voorwaarden voor u uitzoeken.

Vlot

Service

Heeft u een schadegeval?
Dan kiezen wij steeds uw kant, en zullen wij alle nodige stappen ondernemen tegenover de maatschappij die de schade moet vergoeden.